banner with date

Summit Schedule & Program

Join us on the TAMUCT campus in
Warrior Hall (noted in the program as WH)

*Hard copy programs will be provided to all attendees at the Summit

OR

Use the links in the schedule below for an easy way to view our program on your mobile phone!

FRIDAY, JULY 29


8:00am-8:30am
Set-up and Volunteer Orientation
Room: WH MPR

8:30am-8:55am
Registration and Breakfast
Room: WH MPR

9:00am-9:55am
Welcoming Ceremonies
Room: WH MPR

10:00am-10:55am
Concurrent Sessions I (60 min)

11:00am-11:10am
Coffee Break

11:15am-12:30pm
Keynote Presentation
Room: WH MPR

12:30pm-1:25pm
Lunch
Room: MPR

Join Jeremy and Jo Ivester for a Special Lunch & Learn Program
Room: 311

1:30pm-2:55pm
Concurrent Sessions II (90 min)

3:00pm-3:10pm
Snack Break
Room: WH MPR

3:15pm-4:10pm
Concurrent Sessions III (60 min)

4:15pm-5:15pm
Concurrent Sessions IV (60 min)

6:00pm-7:30pm
Networking Social at the Host Hotel

SATURDAY, JULY 30


8:00am-8:30am
Set-up and Volunteer Orientation
Room: WH MPR

8:30am-8:55am
Registration and Breakfast
Room: WH MPR

9:00am-9:25am
Welcome and Vendor Showcase
Room: WH MPR

9:30m-10:55am
Concurrent Sessions I (90 min)

11:00am-11:10am
Coffee Break

11:15am-12:30pm
Keynote Presentation
Room: WH MPR

12:30pm-1:25pm
Lunch
Room: WH MPR

1:30pm-2:25pm
Concurrent Sessions II (60 min)

2:30pm-3:25pm
Concurrent Sessions III (60 min)

3:30pm-3:40pm
Snack Break
Room: WH MPR

3:45pm-4:00pm
Last Chance: Visit vendors, enter raffles, and networking

4:00pm-5:00pm
Closing Ceremonies
Room: WH MPR

The Texas Transgender Nondiscrimination Summit is a 501(c)(3) nonprofit organization.